lördag 8 oktober 2011

Moa Strinnholms vernissage hos Härnösands Konstförening


Närmare 200 personer besökte Moa Romanov Strinnholms vernissage på Härnösands Konsthall, Galleriet, i går den 7/10. Det blev en kväll kantad av kloka tankar om konst hos besökare i alla åldrar; det blev kaffe, saft och kakor och den bästa sortens trängsel ända ut på Konsthallens trappa.

I Tidningen Ångermanland i dag skriver Lars Landström:
"I Galleriet visar det unga konstnärliga stjärnskottet Moa Strinnholm flera sidor av ett mycket intressant bildskapande. Det är närmast gåtfullt hur en 19-årig tjej kunnat göra dessa mogna bilder."
Utställningen blev också uppmärksammad i TV4 i varje nyhetssändning på vernissagedagens morgon; klicka nedan för att se klippet:


Moa%20ung%20konstalang

Tack alla besökare som kom och gjorde vernissaget till en riktig fest! Välkomna som medlemmar i Konstföreningen; se information i vänsterkant här på hemsidan eller klicka här för att veta mer.

Utställningen hänger fram till den 5/11 på nedervåningen i Härnösands Konsthall vid torget. På övervåningen visar Härnösands Kommun / Konsthallen en utställning av Elisabeth Moritz. Konsthallens öppettider: tis-fre 11-15, lör 12-15, fri entré.